Hlavní obsah

Hráč amerického fotbalu Hurd chtěl policie distribuovat drogy

WASHINGTON

Hráč amerického fotbalu Samuel Hurd byl zatčen a obviněn kvůli organizovaní distribuce velkého množství kokainu a marihuany. Šestadvacetiletý člen týmu NFL Chicago Bears chtěl od policisty v utajení nakupovat 10 kilogramů kokainu týdně a nyní mu kvůli tomu hrozí až 40 let vězení.

Článek

Hurd měl nabídku učinit ve středu v jedné z chicagských restaurací. Přestrojenému policistovi prozradil, že se mu už podařilo prodat asi čtyři kilogramy drogy, avšak jeho dodavatel nemá dostatečné zásoby.

Od agenta si dlouholetý hráč Dallasu Cowboys na místě převzal více než kilo kokainu, aby ho následně hned před restaurací zatkla policie. Za snahu distribuovat více než půl kilogramu drogy mu nyní hrozí vedle 40 let za mřížemi i pokuta ve výši až dvou milionů dolarů (39 milionů korun).

"O Samově zatčení víme a teď sbíráme informace o dalších okolnostech. Jsme samozřejmě zklamaní a patřičně s tím naložíme, až budeme mít všechny informace," reagoval v prohlášení Hurdův zaměstnavatel, jenž s nám v létě podepsal tříletou smlouvu za 5,5 milionu dolarů.

Reklama