Hlavní obsah

VIDEO: Z thajského pralesa do Prahy. Lucerna zažije finále bojové show. I se Spejblem

PRAHA

V lednu se šestnáct bojovníků z šestnácti zemí sešlo v Thajsku, aby ukázalo sílu a dovednosti v reality show Enfusion. Žádné žití v jednom domě, ale chlap proti chlapovi v ringu. Oni a thajský box. Kdo vyhraje, jde dál. A Česko bodovalo. Ondřej Spejbl Hutník se představí v samotném finále, to se uskuteční 30. prosince od 18 hodin v pražské Lucerně. Boj o třicet tisíc dolarů vrcholí.

Bojovníci, kteří se představili v reality show Enfusion

Článek

„Bylo to dost náročný. První tři dny tam bylo tolik testosteronu, že jsme se tomu všichni nestačili divit. Šestnáct bojovníků do 95 kilo a dva náhradníci, v podstatě každý mohl zápasit s každým, takže atmosféra nic moc,“ popsal Hutník na svých stránkách své pocity, které prožíval v prvních hodinách na ostrově Koh Samui.

Hodiny tréninku, odříkání, bolesti, psychického vypětí, taktizování, přetvářky. Soutěž ve střelbě, bungee jumping, orientace v pralese. Shrnuto a podtrženo. Adrenalin. A vrchol zažije Praha.

Čtyři finalisté Enfusion show a jejich kapitánky

Bojovník z klubu Hanuman Gymu Praha, který začal ve třinácti letech u Petra Macháčka, patří k tomu nejlepšímu, co může český fanoušek bojových umění u nás vidět. Amatérský mistr světa, vítěz turnajů v Thajsku, profesionální mistr České republiky, profesionální světový šampión do 86 kilogramů. Procestoval Japonsko, Čínu, Thajsko, Kazachstán, za pár hodin se představí ve finále reality show.

Na thajském ostrově zažil třicetistupňová vedra, teď se bude potit pod střechou legendární Lucerny a nebude sám. Čtyři kapitánky si v Thajsku vybraly po čtyřech borcích, zbyli jen ti nejlepší.

Ondřej Spejbl Hutník, který se do prvního zápasu postaví proti Mohammedu Boubkari z Maroka. Druhou dvojici tvoří Španěl Frank Munoz a Wendell Roche z Holandska. Vítězové se poté pobijí o slávu a tučný šek. Do ringu vkročí i něžné pohlaví. Zápasit budou také kapitánky.

Fanoušci na galavečeru neuvidí jen finále reality show, ale také další české profesionály - Tomáše Hrona, Daniela Škvora, Jakuba Malicha, Vladimíra Říhu a další bojovníky.

Reklama