Hlavní obsah

VIDEO: Francouzská provokace: Casillas a spol. podepisují Contadorovu obhajobu injekční stříkačkou

Francouzi si ostře rýpli do sousedů. Španělské sportovní ikony vystupují v animaci vyrobené pro účely televizního vysílání ve Francii. Stanice Canal+ se v pořadu Los Guiñoles chytá dopingového případu slavného cyklisty Alberta Contadora, který se hájí ze všech sil, ač už byl potrestán dvouletým zákazem činnosti za užití zakázaných látek na Tour de France v roce 2010, kdy závod vyhrál.

Foto: Pascal Rossignol, Reuters

Francouzi využili aféru kolem Alberta Contadora ke skeči

Článek

Nadal a další sportovci s injekční stříkačkou

Terčem posměchu ze strany Francouzů je téměř jednotná domácí podpora španělského dopingového hříšníka umocněná dokonce hladovkou jistého ctihodného profesora, který zpochybňuje trest od Sportovního arbitrážního soudu.

V ironické skeči Contadorovi přicházejí podpisem pomyslné petice na pomoc hvězdy španělského sportu. Dokonce ty nejvýraznější. Gólman fotbalistů Realu Madrid Iker Casillas, basketbalista Pau Gasol a tenista Rafael Nadal. S pořádnými svaly. To by se snad ještě dalo překousnout. Jenže podepisují se injekcí!

U sousedů se škádlením příliš mnoho pochopení nenalezli. „Jako bychom u nás měli samá nadopovaná monstra,“ brání se média ze Španělska. Tamní tenisová federace hodlá dokonce stanici Canal+ zažalovat za jiné, obdobně laděné video zesměšňující světovou tenisovou dvojku Rafaela Nadala.

Reklama

Související témata: