Hlavní obsah

VIDEO: Živý monument vkročí do ringu. Shaquille O'Neal a wrestling v Miami

PRAHA

Byl jedním z nejslavnějších basketbalistů světa a ani poté se z povědomí nevytratil. Zkusil box, rap, ochutnal herectví, za pár týdnů se opět ukáže v ringu. Obrovitý Shaquille O'Neal nezahálí. Velký Shaq kývl, že vystoupí na populární show WrestleMania 28, která se koná 1. dubna v Miami. Ti, kteří nevěřili, že by se tak mohlo stát, se mohou těšit, co tento 150kilový a 216 centimetrů narostlý kolos předvede. „Ano, budu tam,“ potvrdil.

Foto: Sport.cz

Výšková převaha nebyla Shaquillovi O'Nealovi (vpravo) nic platná. Po duelu v ringu se radoval Shane Mosley.

Článek

Shaquille O'neal vs Big Show

Zatím není známo, kdo přesně bude jeho soupeřem v ringu, ale určitě půjde o velký zážitek hodný narostlého muže. Jisté také je, že nepůjde o první představení této basketbalové legendy.

Po ukončení profesionální kariéry Shaquille O'Neal založil v roce 2009 vlastní televizní show, kde měřil síly s různými sportovci. Například také se čtyřnásobným mistrem světa v boxu. Zápas: Shane Mosley vs. Shaquille O'Neal. Boj, kde jeden byl o 41 centimetrů vyšší a asi o sedmdesát kilo těžší. Nakonec těžkotonážní šermíř paží nevyhrál.

Americký basketbalista ukončil kariéru v devětatřiceti letech, po devatenácti sezónách v NBA. S Los Angeles Lakers vyhrál v letech 2000 až 2002 třikrát NBA a čtvrtý titul přidal s Miami. V dresu Lakers byl vyhlášen nejlepším hráčem všech tří vítězných finále, v roce 2000 získal i nejprestižnější ocenění pro nejlepšího hráče ligy. Obrovitý pivot si zahrál patnáctkrát v Utkání hvězd a dvakrát byl nejlepším střelcem sezóny.

Reklama