Hlavní obsah

Hvězda amerického fotbalu Lowe je po smrti, zastřelili ho na pozápasové oslavě

Salt Lake City/Praha

Hvězda univerzitní ligy amerického fotbalu Aaron Lowe zemřel. Jednadvacetiletý cornerback týmu Utah podlehl začátkem týdne střelným zraněním, která utrpěl na oslavě v Salt Lake City po vítězství v ligovém zápase proti Washington State. K tragické události došlo necelý rok poté, co se při nešťastné manipulaci se zbraní zastřelil Loweův spoluhráč a kamarád Ty Jordan.

Foto: @mymixtapez, Twitter

Cornerback fotbalového týmu Utah Aaron Lowe.

Článek

Policie z hlavního města státu Utah uvedla, že jednadvacetiletý Lowe zemřel přímo na místě střelby, ke které mělo dojít při party v městské čtvrti Sugar House.

Během incidentu byla těžce zraněna také mladá žena, která je v kritickém stavu v místní nemocnici, uvedl server ESPN. Podle policie nebyl doposud nikdo zatčen, ale po pachateli se intenzivně pátrá.

Defenzivní bek patřil k oporám týmu a ve své třetí sezoně za Utah nastoupil ve všech dosavadních čtyřech zápasech ročníku.

Rodák z Texasu minulý týden obdržel přímé stipendium Ty Jordana, které nese jméno po tragicky zesnulém fotbalistovi, který se stal obětí střelby před necelým rokem.

Podle zámořských médií byli Jordan a Lowe kamarádi už na střední škole. Tým Utah si oba hráči vybrali po vzájemné dohodě.

Reklama

Související témata: