Hlavní obsah

Mario Williams se stal nejlépe placeným defenzivním hráčem v historii NFL

nfl.cz

Mario Williams se dohodl s Buffalem Bills na šestiletém kontraktu na 96 milionů dolarů (50 milionů dolarů garantovaných). Díky bonusům může mít kontrakt hodnotu až 100 milionů dolarů. Williams se tak ve svých sedmadvaceti letech stal, z hlediska garantovaných peněz, nejlépe placeným defenzivním hráčem v historii NFL.

Foto: gettyimages.com

Mario Williams se stal hráčem Buffala Bills

Článek

Bývalý linebacker Houstonu Texans se stane členem defenzivní lajny Bills, která zahrnuje dvojnásobného člena Pro Bowlu týmu – nose tackla Kyla Williamse – a trojku loňského draftu – defensive enda Marcelluse Dareuse.

Bills měli po skončení loňské sezóny vylepšit svůj pass-rush, který v loňské sezóně zaznamenal 29 sacků, včetně 10 sacků zaznamenaných v zápase proti Washingtonu Redskins. S angažováním Williamse, jenž je považován za jednoho z nejlepších pass-rusherů v NFL, se jim bezpochyby podaří tuto část hry vylepšit.

Mario Williams vstoupil do NFL v roce 2006, kdy si jej jako jedničku draftu vybrali do svého týmu Houston Texans. Williams zaznamenal během šesti sezón, které za Texans odehrál, 241 tackles, 53 sacks a 11 forced fumbles. V minulé sezóně odehrál kvůli utrženému prsnímu svalu pouhých pět zápasů, během nichž však stihl zaznamenat 5 sacků. Williams byl za své výkony dvakrát vybrán do Pro Bowlu a All-Pro týmu.

Bills se v minulé sezóně umístili s bilancí 6-10 na čtvrtém místě v AFC East a podvanácté v řadě se tak neprobojovali do playoff.

Reklama