Hlavní obsah

Boxer Konečný bydlí v prezidentském apartmá, ale dozlatova pečenou kachnu nesmí

Praha

Když boj o titul mistra světa, tak také komfort pro bydlení. Ten si od soboty užívá profesionální boxer Lukáš Konečný, kterého ve čtvrtek v Brně čeká v ringu Francouz Salim Larbi a boj o titul prozatímního profesionálního mistra světa organizace WBO v lehké střední váze. Mezi provazy vyrazí třiatřicetiletý Čech z hotelu, kde obývá prezidentské apartmá.

Foto: Miloš Svoboda,pestivbrne.cz

Boxer Lukáš Konečný se jde v Brně ubytovat, míří do prezidentského apartmá.

Článek

„Super, pokoj je luxusní, i když já potřebuji hlavně kvalitní postel, což tady je a wifi, což také potřebuju, takže jsem naprosto spokojený. Pro mě je hodně příjemné, že je na hotelu i fitko, sauna, masáže, vířivka, takže mám vše po ruce, po tréninku mohu skvěle relaxovat. Hodně mi to pomáhá k psychické pohodě. Jsem skutečně hodně spokojený," přiznal Konečný v rozhovoru pro profiboxing.cz.

Brněnský rodák bydlí v Brně, jeho sok se ale takového komfortu nedočkal. „Takhle to nevnímám, tohle je hlavně z důvodu, že jsem domácí boxer. Ale i když je to venku naopak, tak to neřeším. Prostě to takhle je, má být a hotovo," pověděl Konečný, který se může na hotelu s Francouzem klidně potkat. Bydlí totiž ve stejném. „Je pravdou, že to takhle nebývá, ale já to neřeším. Když se potkáme, podám mu klidně ruku, pozdravíme se, je to přece jen sport, to k tomu patří. Pokud se bude Larbi chovat normálně, já se budu také chovat normálně."

Doufám, že mu to dám sežrat, veří Konečný

Konečný si užívá pohody, v hotelové restauraci si může vybrat dle své chuti. Ale on musí hlídat váhu, nemůže ukázat na gratinovaný kozí sýr s marinovanou cuketou a cherry tomaty nebo dozlatova pečenou kachnu s červeným vinným zelím a variací knedlíků. „Není to moc příjemné. Zeptají se mě, co si objednám, že mám cokoliv z jídelního lístku zadarmo a já na to, že tady mám své jídlo. Ale už se zápas blíží, už se to dá vydržet," řekl Konečný, který všude chodí s krabičkami a pečlivě naváženou a připravenou stravou.

To vše kvůli čtvrtečnímu boji, který se uskuteční na galavečeru v hale Vodova. "Nervózní jsem vždycky, ale zároveň se těším. Těším se hlavně na to, až budu v ringu, protože s prvním gongem ze mne nervozita pokaždé spadne a začnu se soustředit jen na svůj výkon. Doufám, že mu to dám sežrat, rád bych vyhrál před limitem," dodal Konečný. Možná první český profesionální mistr světa v boxu.

Prezidentské apartmá
Prezidentské apartmá pro 2 osoby (cca 170 m2) – ložnice pro 2 osoby s balkónem a výhledem na staré město. Obývací část + jednací stůl s židlemi s balkonem a výhledem na hrad Špilberk, součástí jsou 2 koupelny, přičemž jedna z nich je vybavena vanou Jacuzzi a velkým sprchovým koutem, z koupelny je možno vyjít na terasu s výhledem na katedrálu Sv. Petra a Pavla. Na pokoji mají hosté k dispozici žehliče kalhot, kvalitní kávovar Nespresso, LCD televizí s DVD přehrávačem, samozřejmostí je klimatizace.
(zdroj: www.hotelinternational.cz)

Reklama

Související témata: