Hlavní obsah

Kličko a Williams si to o titul rozdají v Las Vegas

LONDÝN

Světový šampion v těžké váze Vitalij Kličko bude obhajovat svůj mistrovský pás organizace WBC proti britskému boxerovi Dannymu Williamsovi 11. prosince v Las Vegas. Promotéři ukrajinského borce zároveň oznámili, že duel s přemožitelem Mika Tysona se uskuteční v kasinu Mandalay Bay.

Foto: ČTK

Vitalij Kličko je připraven obhájit titul proti Williamsovi.

Článek

Williams si právo vyzvat Klička k boji o titul vysloužil červencovým vítězstvím nad Tysonem. Někdejšího světového šampiona tehdy v Louisville poslal k zemi ve čtvrtém kole.

"Vitalij udělal velkou chybu, že přijal mou výzvu. Knokautoval jsem Tysona a jsem připraven. Je čas, aby se mistrovský pás těžké váhy zase vrátil do Anglie," uvedl Williams v oficiálním prohlášení.

Rodák z Ukrajiny Kličko má světový titul od dubnového vítězství v Los Angeles nad Jihoafričanem Corriem Sandersem. Pás byl volný poté, co Brit Lennox Lewis ukončil kariéru.

"Znovu dokážu, že jsem nejlepší těžká váha na světě," odpověděl na soupeřovu výzvu Kličko. "Danny Williams možná šokoval svět, když knokautoval Tysona, podruhé se mu to ale nepovede," dodal.

Reklama