Hlavní obsah

Česká republika - Švýcarsko 3:6České florbalistky podlehly na Polish Cupu Švýcarsku

Rakoniewice

České florbalistky vstoupily do Polish Cupu v Rakoniewicích porážkou se Švýcarskem 3:6. Švýcarky rozhodly zápas třemi góly v závěrečné desetiminutovce. Svěřenkyně trenérek Karolíny Šatalíkové a Markéty Šteglové čeká na turnaji ještě dnes od 18:00 duel s Finskem, v sobotu se utkají s Norskem a s Polskem a v neděli se Slovenskem.

Článek

Švýcarky získaly v úvodní třetině dvoubrankový náskok díky Zwinggiové a Nötzliové. V 17. minutě Billá neproměnila trestné střílení a Rüttimannová v druhé části zvýšila na 3:0.

Češky ale díky trefám Jarolímové, Hašové a Krupnové mezi 27. a 47. minutou ztrátu smazaly. Závěr však patřil Švýcarsku, když Christiánovou překonaly Putziová, Stellaová a do prázdné branky při power play dovršila výsledek znovu Putziová.

Polish Cup florbalistek:
ČR - Švýcarsko 3:6 (0:2, 1:1, 2:3)
Branky: 29. Jarolímová (Hyršlová), 44. Hašová (A. Bočanová), 47. Krupnová (Šteglová) - 1. Zwinggiová (Stellaová), 15. Nötzliová (Ulberová), 25. Rüttimannová (Putziová), 52. Putziová (Bärtschiová), 55. Stellaová (Nötzliová), 59. Putziová (Rüttimannová). Rozhodčí: Burek, Czarnecki (oba Pol.). Vyloučení: 1:3. Využití: 0:1. Diváci: 168.

Reklama

Související témata: