Hlavní obsah

Agrofert je novým partnerem Českého olympijského výboru

Skupina Agrofert miliardáře Andreje Babiše se stala partnerem Českého olympijského výboru (ČOV) na nejbližší olympijský cyklus do konce roku 2016. Agrofert je sedmým takzvaným oficiálním partnerem společně s RWE, Českou poštou, Českou pojišťovnou, Lesy ČR, Alpine Pro a Sazkou. Každá z těchto firem podle neoficiálních informací přispívá ČOV 25 až 30 miliony korun za čtyřletý cyklus.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Čeští olympionici mají nového partnera.

Článek

"Těší nás, že se naše sportovce rozhodla podporovat ryze česká společnost. Vnímáme to jako přirozené a logické spojení," uvedl dnes předseda ČOV Jiří Kejval v tiskové zprávě.

"Pokaždé, když sleduju velké sportovní akce, jako je třeba olympiáda, jsem hrdý na to, jak se Češi dokážou ve světové konkurenci prosadit. Agrofert jim ohromně fandí, stejně jako fandí všem dětem, které si na hřišti hrají na slavné hvězdy a sportují hlavně pro radost a své zdraví," uvedl předseda představenstva Agrofertu Babiš.

Společnost jednoho z nejbohatších českých podnikatelů sdružuje a řídí více než 200 firem z oblasti zemědělství, chemie, potravinářství, pozemní techniky, obnovitelných zdrojů, lesnictví, těžby a zpracování dřeva.

Reklama