Hlavní obsah

Žádný gól vám neunikne. Stáhněte si novou mobilní aplikaci Sport.cz

Praha

Dobrá zpráva pro všechny sportovní nadšence. Nová mobilní aplikace Sport.cz přináší jedinečnou možnost mít stále u sebe aktuální zprávy a výsledkový servis ze světa sportu, on-line reportáže i videa z nejzajímavějších sportovních momentů. A díky novince v podobě notifikací navíc nepropásnete žádný důležitý moment, i když nebudete očima přikovaní k displeji svého mobilu či tabletu.

Aplikace Sport.cz ke stažení do vašich mobilních zařízení.

Článek
Fotogalerie

Sportovním příznivcům přinášíme unikátní nástroj s nepřetržitým informačním servisem ze všech důležitých a zajímavých sportovních klání doma i v zahraničí. Články jsou v aplikaci řazeny chronologicky stejně jako na webu Sport.cz, a co každý fanoušek jistě ocení, je možnost nastavit si sledování pouze sportovních odvětví, které ho zajímají. Nemusíte tedy dlouze prohlížet všechny zprávy, ale hned po spuštění aplikace získáte aktuální informace z vašeho oblíbeného sportu.

Stejně jako na webu Sport.cz, ani v aplikaci nechybí textové on-line přenosy, které vám živě zprostředkují dění ze sportovních událostí, aniž byste museli být přímo na stadiónu či u televizních obrazovek. Aplikace přináší jednu komfortní vychytávku: abyste nemuseli stále koukat na mobilní zařízení, lze nastavit jednoduché notifikace upozorňující na to, když se v utkání či závodu stane něco důležitého, například padne gól nebo skončí třetina.

Aplikaci můžete stahovat na Google Play a brzy i v AppStoru.

Reklama

Související témata: