Hlavní obsah

VIDEO: Tvrdý knokaut. Boxer Pála nejdřív soupeře skolil, pak ale sám šel k zemi

Aktualizováno

Český boxer Ondřej Pála podlehl v zápase těžkých vah Britovi Davidu Priceovi. Pála už po dvou minutách poslal soupeře levým hákem k zemi, ve třetím kole byl ale sám knokautován. Price je olympijský medailista z Pekingu a vítěz Her Commonwealthu z roku 2006.

Pála se nejdřív radoval, poté mu ale Price ukázal, kdo je vládce ringu.

 
Článek

Když Pála v druhém kole poslal Price k zemi, už zvedal ruce k oslavě. Radoval se však předčasně. Price se vydrápal zpět vzhůru a v zápase pokračoval. Ve třetím kole se Pála dokázal po jednom tvrdém direktu ještě zvednout zpět na nohy, druhý už ale nerozchodil.

Pála utrpěl druhou porážku za sebou, a pokaždé s britským boxerem. Loni v listopadu prohrál v Londýně s kontroverzním Dereckem Chisorou. Devětadvacetiletý český boxer má mezi profesionály nyní bilanci 33 výher a pěti porážek. O rok starší Price si polepšil na 17 vítězství oproti dvěma nezdarům. Pálu po zápase pochválil a označil ho za „nepříjemného soupeře".

Obě prohry utrpěl loni s Američanem Tonym Thompsonem, což přibrzdilo jeho slibnou kariéru. Nyní se snaží vrátit zpět a zvítězil i ve druhém letošním souboji.

Reklama

Související témata: