Hlavní obsah

Zlý muž? Naopak! Někdejší boxerský rebel Tyson vykonal dobrý skutek

Las Vegas

Bylo to fiasko, když v roce 1997 ukousl svému protivníkovi Evanderu Holyfieldovi kus ucha. Pověstná agresivita v boxerském ringu, skandály i násilné chování v soukromí proslavily Mika Tysona možná více, než slavná kariéra, během které čtyřiačtyřicetkrát knokautoval své protivníky. Minulý týden ale osmačtyřicetiletý Tyson dokázal, že umí i pomáhat. Bývalý šampión těžké váhy se postaral o zraněného motocyklistu, který havaroval v Las Vegas.

Foto: Profimedia.cz

Slavný boxer Mike Tyson.

Článek

Tyson přispěchal na pomoc devětadvacetiletému muži, který po kolizi s taxíkem spadl a utrpěl několik zlomenin. Když se prý na zemi probral, uviděl Tysona, který se nad ním skláněl a křičel na další lidi okolo, ať s ním nijak nehýbají. "Myslel, že má halucinace. Že už je v nějakém jiném světě," řekl právní zástupce zraněného muže.

I přes utrpěná zranění si muž Tysona stihl vyfotit mobilním telefonem, aby měl památku. Někdejší zlý muž ringu totiž po příjezdu záchranky z místa odešel.

O několik dní později dostal Tyson jako poděkování koš s ovocem a vzkazem: "Moc děkuju za to, že jste na mne po nehodě dohlížel. Je to ta nejvíc uklidňující věc na světě, když Mike Tyson říká lidem, aby na vás nesahali."

Reklama