Hlavní obsah

VIDEO: Jak vyzrát na Klička? Otrava Briggs bláznivě zaútočil na vodě, Ukrajinec to neustál

Bláznivější scénu těžko můžete vidět. Boxerská dvojice Shannon Briggs-Vladimir Kličko se opět předvedla. Tedy hlavně první z nich. Americký otrava a opruzovač se znovu snažil pozlobit ukrajinského rivala. A uspěl.

Souboj boxerů ve vlnách

 
Článek

Vyčíhal chvíli, kdy se Kličko poblíž svého floridského domova ve městě Hollywood věnoval zábavě zvané paddleboarding. Dlouho si to šinul po hladině nerušeně, ale Briggs chtěl jít do konfliktu a zasypal Klička urážkami. Ten se ho ale snažil nevnímat.

Na vodě Briggsovi naplno došlo, jakou zbraní mohou být vlny od jeho člunu. Jednu z nich Kličko neustál, což dvaačtyřicetiletého bývalého šampióna náramně pobavilo. O čtyři roky mladšího Ukrajince se málokomu povede sejmout...

I Kličkovi vyklouzl z úst vulgární výraz po dalším z Briggsových ataků, na které už je pomalu zvyklý. V dubnu Američan vtrhnul na tiskovou konferenci před Kličkovým zápasem a dožadoval se odvety za čtyři roky starou porážku se starším z Kličků - Vitalijem. Těžce nese, že sláva je asi pryč. V srpnu ho pro změnu obtěžoval v jedné z restaurací v Hollywoodu. Co vymyslí příště?

Kličko by se měl mít na pozoru asi nejen v ringu, v němž se chystal na sjednocovací titul proti Kanaďanu Bermanu Stivernemu. Nejprve ho však čeká povinná bitva s Bulharem Kubratem Pulevem v půli listopadu v Hamburku, kde bude obhajovat titul organizace IBF.

Reklama

Související témata: