Hlavní obsah

OBRAZEM: Krásná Gabriela boduje i nahá, Soukalová s Koukalem brojí proti rakovině

Od začátku července, kdy spolu v kabrioletu přifrčeli na Strahov navštívit Fotbalovou školu Petra Čecha, jsou oba olympionici ostře sledovaným mileneckým párem. Krásná biatlonistka Gabriela Soukalová (25) a badmintonista Petr Koukal (28). Pro strach mají uděláno. Koncem léta si vyzkoušeli tandemový seskok padákem, teď zase nazí předstoupili před objektiv, aby podpořili kampaně na boj proti rakovině.

Foto: Sport.cz

Gabriela Soukalová a Petr Koukal se odvážných fotek nelekli.

Článek
Fotogalerie

BEZ KOMENTÁŘE: Petr Koukal a Gabriela Soukalová

Krásná Gabriela se trefuje především na biatlonové střelnici a na mušce má solidní umístění v anketě Sportovec roku. Tentokrát však zabodovala úplně nahá po boku svého přítele. Olympionici Gabriela Soukalová a Petr Koukal se svlékli, aby podpořili boj proti rakovině.

Oba sportovci poznali zákeřnou nemoc zblízka. Koukal před čtyřmi lety bojoval s rakovinou varlat a musel podstoupit sérii chemoterapií. Shodou okolností ve stejné době onemocněl rakovinou také otec Soukalové.

Proto teď milenci neváhali, a svěřili se do rukou fotografky Petry Ficové, která vytvořila kolekci snímků pro nadaci Ruce na prsa. Obě odvážné kompozice vznikly pro připravovanou kampaň „Hlídej si mě", která má mladé lidi ve věku 15-30 let upozorňovat na význam prevence rakoviny prsu a rakoviny varlat.

Reklama