Hlavní obsah

OBRAZEM: Krásky Kiki a Maki v černém! České sportovní hvězdy pózují v kalendáři

Praha

Hvězdy českého sportu opět zapózovaly pro kalendář na příští rok. Portrétový fotograf Ondřej Pýcha je tentokrát zvěčnil v ateliérové stylizaci a oblékl je do černé barvy. Dvanácti měsíci v roce 2015 bude majitele kalendáře provázet třináct sportovců a sportovkyň. Na jedné fotografii totiž spolu figurují atraktivní plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková.

Foto: Ondřej Pýcha pro SPORT INVEST Group

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková.

Článek
Fotogalerie

Vedle nich se na snímcích objevují například Petr Čech, Martina Sáblíková, Vavřinec Hradilek či Tomáš Hertl. Kalendář sportovních osobností patřící pod společnost Sport Invest Group byl v úterý představen v pražské Galerii Harfa, kde se uskutečnila následně i autogramiáda. Autor si pro své dílo vybíral modely z více než 350 jmen.

„Snažili jsme se respektovat vrcholy sezón jednotlivých sportovců. Proto například hned v lednu naleznete Filipa Jíchu, kterého čeká v tu dobu s českou reprezentací účast na mistrovství světa v Kataru. A květen představuje Tomáš Hertl, který by se mohl objevit na mistrovství světa v Praze," vysvětlila výběr výkonná ředitelka agentury Tereza Vlková.

Sehnat kalendář s českými sportovními hvězdami ale není zrovna snadné. „Letos jsme se rozhodli dát do prodeje pouze limitovanou edici, která bude k dostání výhradně na dnešní autogramiádě se šesti vybranými sportovci," dodala Vlková.

Reklama