Hlavní obsah

Bývalý boxer Tyson čelí dalšímu obvinění z napadení

ŘÍM

Bývalý americký boxer Mike Tyson se opět musí zodpovídat z obvinění, že napadl ženu. Při dovolené na Sardinii údajně zaútočil v luxusním nočním klubu v Porto Cervo na třiatřicetiletou Francouzku, která odmítla jeho nabídku, aby si s ním dala kokain a sex. Italská policie už bývalého šampiona těžké váhy vyslechla a případ vyšetřuje.

Článek

Florence Botoliová z Nice Tysona obvinila, že si ji z tanečního parketu násilím přitáhl ke svému stolu, kde měl na tácku kokain. Když ho odmítla užít a nesvolila ani k sexuálním hrátkám, bývalý boxer prý začal zuřit. "Tyson ho měl už hodně v sobě. Snažil se mi vrazit hlavu na stůl do toho prášku," uvedla Botoliová při výslechu.

Poté ji prý udeřil a srazil na zem. "Stále na mne křičel a přestal, až když mu jeho bodyguard řekl, aby se uklidnil a nechal toho," citovala Botoliovou americká média.

Tyson absolvoval několikahodinový výslech na palubě své pronajaté luxusní jachty po dalším večírku na diskotéce na ostrově Panarea u pobřeží Sicílie. "Byl velice vstřícný, pozval policisty na palubu s tím, že jeho hodný hoch a žádný zabiják," řekl novinářům policejní mluvčí. Víc se k případu nechtěl kvůli probíhajícímu vyšetřování vyjadřovat.

Konflikt se zákonem v souvislosti s násilím na ženě není pro Tysona ničím novým. V roce 1992 byl odsouzen za znásilnění a odpykal si tři roky ve vězení.

Při dovolené v Itálii se už rovněž dostal do křížku s policií. Minulý týden dostal pokutu 300 dolarů za to, že se na vodních lyžích pohyboval příliš blízko pobřeží ostrova Capri a navíc neměl helmu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články