Rubriky:

Ostatní

Nevídané! K úspěšnému dokončení akce pomohl týmu kuriózním způsobem sudí

25. září 2015 12:42 - New York

Už jste něco podobného viděli? Ve středoškolské lize amerického fotbalu dosáhl Luis Aranda z týmu Midland Lee hodně kuriózním způsobem bodu navíc. Jeho střelecký pokus zasáhl rozhodčího, od jehož hlavy se oválný míč odrazil přesně mezi tyče!

Aranda prováděl ve druhé čtvrtině zápasu kop z desetiyardového území, tedy vzdálenosti, z níž se i hráči této věkové kategorie většinou bez problémů trefí. Střelec z Midland Lee ovšem zamířil tentokrát příliš nízko a jeho pokus by skončil bez úspěchu, nebýt náhody.

Balón sudího zasáhl prudce do hlavy, až arbitrovi odlétla kšiltovka, po odrazu lízl hranu břevna a prolétl vymezeným prostorem.

Sudí je součástí hry, úspěšný kop byl přiznán a výběr z Midland Lee posílil svoje konto o tři body.

mm, Sport.cz

Zrušit


Časová osa: Ostatní

Filtr článků - Ostatní