Hlavní obsah

Britští dráhaři Trottová a Kenny slavili o víkendu svatbu

Londýn

Cyklistický zlatý pár Laura Trottová a Jason Kenny jsou od soboty manželé. Britští dráhaři, kteří mají dohromady ve sbírce deset olympijských titulů, si řekli ano při utajeném soukromém obřadu ve venkovském kostele v Knutsfordu, kde žijí.

Foto: SWpix.com/REX/Shutterstock, Profimedia.cz

Cyklistický zlatý pár Laura Trottová a Jason Kenny jsou od soboty manželé.

Článek

Kenny o události informoval prostřednictvím twitteru, kde v neděli ráno zveřejnil fotografii své partnerky s popiskem "Dobré ráno, paní Kennyová." Novomanželka na ní leží v posteli zachumlaná v peřinách s jejich dvěma psy Sprolem a Pringem u nohou.

Svatební fotografii s družičkami před kostelem zveřejnila na instagramu i Trottová. "Nejšťastnější den mého života. S celou rodinou a blízkými přáteli jsem si vzala svého nejlepšího přítele. Užili jsme si úžasný den a jsem šťastná, že konečně můžu Jasonovi říkat můj manžel," napsala.

Pár, který se dal dohromady před olympijskými hrami v Londýně 2012, odmítl nabídku prestižního magazínu na uspořádání velké svatby s fotografy z médií a všechny detaily příprav i samotný obřad dokázal až do poslední chvíle utajit.

Reklama