Hlavní obsah

McGregor přepsal historii! Zničil Alvareze a stal se mistrem světa ve dvou váhách

New York

Irský bojovník Conor McGregor knockoutoval ve druhém kole v lehké váhové kategorii Američana Alvareze a získal tak druhý pás pro mistra světa. Zapsal se tak do historie UFC, neboť jako první vlastní dva mistrovské tituly zároveň. Nikomu jinému se tento počin ještě nepodařil.

McGregorVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Diváci ve vyprodané Madison Square Garden byli nadšení. V New Yorku vůbec poprvé viděli souboj MMA, protože v teprve v letošním roce přestalo platit pravidlo o zákazu smíšených bojových umění.

Irský šampión v pérové váze začal proti Američanovi ve velkém stylu a tvrdými údery ničil soupeře, který se však vždy dokázal otřepat a pokračovat v zápase. McGregor dominoval až do druhého kola, kde frustrovaného a otřeseného Alvazere po rychlých úderech skolil na zem a rozhodčí John McCarthy souboj ukončil a prohlásil Ira za vítěze. Dvaatřicetiletý Američan, jenž držel mistrovský pás v lehké váze od července, jej při první obhajobě ihned ztratil.

Osmadvacetiletá legenda MMA Conor McGregor je nepřetržitě od léta 2015 světovým šampiónem v pérové váze a v letošním roce chtěl zaútočit na titul ve vyšší hmotnostní kategorii, což se mu po Alvarezově skalpu podařilo.

Reklama

Související témata: