Hlavní obsah

To muselo bolet! Badmintonové finále ukončilo krvavé zranění oka

Badminton a krvavý sport? I to se může stát a dokonce v podání špičkových hráčů. Ani vás nemusí ve vzteku praštit raketou naštvaný soupeř. Přesvědčil se o tom na turnaji Malajsia Masters pátý nasazený, Korejec Lee Hyun-Il. Ten ve finále místo míčku promáchl a raketou se praštil do obličeje. Z levého oka se mu spustila krev. Zranění bylo natolik vážné, že musel zápas za stavu 1:1 na sety skrečovat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Finále v badmintonu ukončilo krvavé zraněníVideo: sntv

 
Článek

Žádné pohodové pinkání, které si s badmintonem spojují rekreační hráči. Tohle byla scéna jako z hororu. Na finále Grand Prix Gold v Malajsii se bude i kvůli krvavému zranění nejspíš dlouho vzpomínat. Korejec Lee Hyun-Il se ve snaze zaskočit soupeře rychlým úderem napřáhl. Jenže minul. Raketa v průběhu třetí sady prosvištěla vzduchem a zasáhla ho do tváře.

Šrám u oka se zbarvil do ruda a dával tušit, že tohle nebude prkotina. Tvář zraněného Korejce zkřivila bolestivá grimasa. Turnajová jednička, Angus Ng Ka Long z Hong Kongu, už tušil, že nejspíš finále vyhraje. Když se ani po čtyřech minutách nepovedlo turnajovému lékaři krvácení zastavit, bylo jasné, že je finále u konce.

Reklama

Související témata: