Hlavní obsah

Slavná bojovnice žárlí na krásku, která vydělala milión. Co se jí nelíbí?

Tvrďačka a hvězda UFC, bojovnice Ronda Rouseyová možná zatíná zuby a svírá ruce v pěst. Ona v ringu sváděla hodně tvrdé krvavé bitvy, aby si zasloužila honorář, a teď se do světa dostala zpráva, že kráska Arianny Celeste vydělala první milión. A to nemusela dát nikomu ani ránu, jen chodí s číslem v ringu či kleci ve chvíli, kdy skončí kolo daného zápasu. Fanoušci jsou z krásky u vytržení stejně, jako když vidí ostré zápasy.

Foto: Profimedia.cz

Kráska Arianny Celeste sice v oktagonu či ringu nosí jen čísla po skončení kola, ale její honoráře jsou obrovské a vydělala už milión dolarů.

Článek
Fotogalerie

Rouseová se do podmínek pro bojovnice pustila poprvé už v roce 2015. Vadilo jí, že mají ženy v UFC odměny menší, než by si zasloužily. „Nevím, jestli ring girl dostávají zaplaceno moc, nebo bojovníci a bojovnice málo. Ale bojovníci toho předvádějí daleko víc," rýpla si do odměn. „Myslím si, že to není fér."

Jenže, stejně jako je hvězdou UFC Ronda Rouseová, tak do podobné pozice se dostala ve své roili v ringu i krásná Celeste. Ta se navíc hájí tím, že vydělaný milión není jen zásluhou její práce v ringu, ale i výsledkem dalších obchodů. V roli ring girl se objevuje od roku 2006 a stala se senzací pro fanoušky. Získala v roce 2010 i ocenění prestižního Sports Illustrated a další cenu od MMA. Brunetka má na twitteru 459 000 fanoušků.

Rouseyová, jež bývala často přirovnávána k Miku Tysonovi, vládla v oktagonu tři roky. Její kralování a sérii dvanácti zápasů bez porážky ukončila až Holly Holmová a s napětím očekávaný comeback po třináctiměsíční pauze se rodačce z Kalifornie nepovedl. Na konci roku 2016 ji nedala šanci brazilská šampiónka Amanda Nuněsová. Bývalá královna se tak v kleci už možná nikdy neukáže a v boji nic nevydělá. Bude pak nosit čísla kol?

Reklama

Související témata: