Hlavní obsah

Nešlo to ani s boží pomocí! Nováček schytal od mistra debakl

Praha

Souboj s mistrem, to je svátek. A když jste zrovna nováček, můžou se vám trochu klepat kolena. Jasné ale je, že musíte udělat pro dobrý výsledek všechno možné. Třeba jako baseballisté Blanska. Ti si pozvali na úvodní zápas sezóny faráře, aby požehnal pálkařům a jejich náčiní. Pokus to byl hezký, ale moc to nezabralo. Zápas skončil debaklem 1:12.

Foto: Sport.cz

Baseballistům Blanska nepomohlo ani požehnání. Draci je v ligové premiéře zničili.

Článek

Blansko čekal baseballový svátek, Olympie se na zápas chystala se vší parádou. Slavnostní „nadhoz" měl na triku Kamil Vašíček, několikanásobný mistr republiky ve hře boccia a účastník paralympijských her v Riu de Janeiru 2016. Se svými pálkami pak nastoupili hráči domácího klubu, aby se dočkali slavnostního požehnání od faráře, který jim popřál hodně zdaru a úspěchů v extralize. Výsledek se zrovna nedostavil – Draci rozdrtili Olympii Blansko poměrem 12:1.

„Myslím si, že vstup do sezóny se nám docela povedl. Hráli jsme kvalitně zejména v obraně. Největší radost však mám hlavně z páteční povedené série ulívek," hodnotil manažer dvacetinásobných mistrů z Brna Arnošt Nesňal.

Reklama

Související témata: