Hlavní obsah

Bývalá královna oktagonu se usmála, učila judo malého kluka

Praha

Po dvou porážkách se pokořená zápasnice MMA Ronda Rouseyová také na veřejnosti usmála. Rozpoložení, se kterým v posledních měsících šetřila. Představila se jako učitelka juda dětí. Na tváři bývalé šampiónky UFC zmizel na chvíli stres z tváře. Proč? Poznala pád z výšin, který hodně bolel. Teď stačilo pár kroků, pád na záda a byl tu bezstarostný úsměv, radost ze života.

Foto: Facebook: Ronda Rousey

Ronda Rouseyová před pár měsíci, kdy byla bojovnicí v UFC.

Článek

Na konci minulého roku se Američanka pokusila o comeback, za 48 sekund bylo po nadějích. Přesto si šla pro šek v přepočtu na 75 miliónů korun. V Los Angeles ji sejmula Amanda Nunesová. Mělo jít o reparát za přechozí porážku od Holly Holmové, kterou si připsala třináct měsíců předtím. Jenže vše bylo jinak. Tři roky vládla oktagonu, dva zápasy a sportovní svět se ji sesypal jako domeček z karet.

 

#NextGenJudo teaching @themaxston ashi waza

Příspěvek sdílený rondarousey (@rondarousey),Dub 4, 2017 v 1:37 PDT

Po zápase s Nunesovou Američanka nemluvila, dále se vyhýbala médiím, komentářům. Teď si zpestřila den výukou juda nastupující generace.

Sportovní svět bojových umění stále čeká na její příští tah. Nedávno se objevily spekulace ohledně zápasu ve WrestleManii, kde by si mohli fanoušci populární bojovnici zase užít. Je to možná cesta, jak se udržet ve středu zájmu, protože návrat do UFC se nezdá reálný. Myslí si to i prezident organizace Dana White.

„Byla bych ráda, kdyby Ronda přisla do WWE. Vím, že to miluje, a samozřejmě my milujeme ji. Doufejme, že jednoho dne budeme mít tu možnost," řekla pro ESPN šéfka WWE Stephanie McMahonová.

Reklama

Související témata: