Hlavní obsah

Neuvěřitelné! Soupeři se knokautovali ve stejný čas

Pattaya/Praha

Bum, prásk. Jedna tvrdá rána střídá druhou. Nažhavené publikum hltá ostrou bitvu a najednou to přijde. Oba bojovníci se v jednom okamžiku vytasí s úderem, který zasáhne cíl. A na světě je kuriozita - dvojitý knockout. Oba bojovníci leží na lopatkách. Dva poražení a žádný vítěz, fanoušci ani nedýchají. Nakonec se jeden z nich v thajské Pattaye vyškrábe na nohy a může slavit.

Dvojitý knockout v zápase thajského boxu

 
Článek

„Neuvěřitelné, dvojitý knockout. Ouuu," křičel komentátor. Nevěřil vlastním očím, když se oba bojovníci - Dorian Price z USA a Francouz Jonathan Lecat - v jednu chvíli poroučeli k podlaze ringu. Rozhodčí pak v pokleku počítal borce najednou, po zápase přiznal, že se mu to stalo poprvé v kariéře.

„Dorian Price vstává, je připravený," křičel, co mohl, do mikrofonu reportér, když se Američan, jenž dostal úder loktem, po chvilce postavil na nohy. To jeho soupeř, který schytal tvrdý direkt, byl totálně grogy. A tak mohl Price triumfálně pochodovat po ringu s rukama nad hlavou.

Francouz měl úplně jiné starosti, na zemi se jej snažili vrátit do života, otírali mu tvář. Bojovník už byl při vědomí, ale zvednout se, to byl dlouho nemožný úkol. Jistá je jedna věc, na tenhle zápas se bude vzpomínat.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články