Hlavní obsah

Drsňák poslal soupeře nekompromisně k zemi, pak dojal fanoušky

Síla bojovníka a romantika v jednom balení. Zápasník UFC Alexander Gustafsson ve Stockholmu poslal na podlahu protivníka v pátém kole. Pár přesných ran na bradu a Glover Teixeira prohrál k.o. Tím ale pro vítěze večer neskončil, nabídl fanouškům nečekané pokračování v oktagonu. K výhře mu přišla pogratulovat přítelkyně, tu za pár sekund šokoval. Poklekl a požádal ji o ruku. Zaskočená Antonia Johanssonová řekla ano.

Foto: Profimedia.cz

Alexander Gustafsson prožil ve Stockholmu výjimečný večer. Nejdříve poslal k zemi soupeře, poté požádal přítlekyni o ruku. I tady vyhrál.

Článek

Gustafsson mohl být po zápase spokojený, vše mu v jeho rodném městě vyšlo. Vyhrál zápas a nedostal ani košem, takže si připsal dvě vítězství.

Páté kolo a destruktivní vyřazení z boje, protivník padl k zemi. Ohlušují potlesk téměř třinácti tisíc fanoušků rezonoval po jasné výhře halou. Gustafsson ale požádal fanoušky o ticho. V ten moment měl oči jen pro svoji přítelkyni, kterou pozval do klece. A tam provedl životní krok - požádal svou milou o ruku. A ta souhlasila.

"Teď jsem šťastný člověk, nyní je ten správný čas s mými princeznami," napsal na svůj facebookový profil fighter, který myslel nastávající ženu a jejich dceru.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články