Hlavní obsah

Tragický konec. Bojovník Hague nepřežil brutální K.O. v boxu těžkých vah

Tohle K.O. bylo bohužel definitivní. Bývalý bojovník UFC Tim Hague zemřel dva dny po boxerském zápase v Edmontonu s někdejším hráčem amerického fotbalu, Kanaďanem Adamem Braidwoodem. Hague podlehl následkům těžkého knockoutu z pátečního zápasu. O jeho smrti informovala agentura AP.

Foto: Sport.cz

Tim Hague

Článek

Hague, jenž si vysloužil přezdívku The Thrashing Machine (Mlátička), inkasoval v duelu těžkých vah hned několik tvrdých úderů, byl počítán, ale definitivně šel k zemi po Braidwoodově kombinaci levého a pravého háku ve druhém kole.

34letý bijec byl přímo v ringu rychle ošetřen a následně se dokonce postavil a odešel za asistence lidí ze svého týmu po svých. Následně byl odvezen do nemocnice, kde byl ihned operován.

V nemocnici ale upadl do kómatu a v neděli zemřel. „S obrovským smutkem, zármutkem a zlomeným srdcem musíme oznámit, že Tim zemřel. Odešel v přítomnosti rodiny a za poslechu svých oblíbených písniček," informovala o tragické události Hagueho sestra Jackie Neilová v rodinném prohlášení pro média.

Hagueho smrt přišla dva měsíce předtím než se hvězda UFC Conor McGregor má rovněž v ringu utkat v superhvězdném zápase v Las Vegas s boxerskou legendou Floydem Mayweatherem.

Reklama

Související témata:
Hague