Hlavní obsah

Těžká váha se na videu vysmála slavnému bojovníkovi. Peníze bych si na něj nevsadil, tvrdí

Londýn

Irský bojovník Conor McGregor je pro smích. Tvrdí to alespoň britská těžká váha David Haye. Ten nerozdýchal způsob, jakým to Ir rozbalil na tréninku před novináři. Před soubojem století s Floydem Mayweatherem, který se uskuteční už 26. srpna, se prý McGregorovi prezentace před médii zrovna nepovedla. „Doufám, že Conor dokáže vzdorovat alespoň pár kol," pasuje Ira do pozice outsidera.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Conor McGregor to rozbalil před novinářiVideo: sntv

 
Článek

Co se vlastně stalo? Nic zvláštního. Ostře sledovaný zápas poutá už dlouho pozornost médií i fanoušků. Ve hře bude prestiž i obrovské peníze, a tak McGregor pozval novináře a ukázal jim, v jaké je pohodě. Jeho šerm rukama vzbudil velkou pozornost, kamery jely naplno, fotoaparáty cvakaly.

Jenže David Haye se právě za tenhle počin konkurentovi vysmál a stejně tak prý i jeho kamarádi z MMA. Na tréninku se rozhodl McGregora napodobit a ještě se na konci s rozesmátou tváří pasoval ro role vítěze. A pak všechno vypálil na sociální sítě.

Haye tvrdí, že sledování irského soupeře musela být zábava i pro Mayweathera pokud zábavné video s neortodoxním stylem McGregora viděl. „Třeba ho to na chvíli zmátne, ale peníze bych si na to nevsadil. Pojďme se modlit za to, ať se ten zápas povede," dodal.

Reklama

Související témata: