Hlavní obsah

Otřesné! Ruský zápasník MMA svého protivníka ubil na ulici k smrti

Chabarovsk/Praha

K velice brutální bitce s tragickými následky došlo v pondělí v centru ruského Chabarovsku. Časně ráno se tu do sebe na ulici pustili pětadvacetiletý profesionální zápasník MMA Anar Ziranov a o sedm let starší Andrej Dračev, někdejší mistr světa v silovém trojboji. Dračev nesmírně surovým útokům svého soka podlehl.

Drsná bitka v Rusku

 
Článek

Podle dostupných informací šlo údajně o směšný spor, který započal hádkou obou mužů o to, který z jejich sportů je fyzicky náročnější.

Ziranov nejprve svého protivníka dvakrát kopl do obličeje, po druhém zásahu už se Dračev nezvedl a zůstal bezvládně ležet na zemi. Ziranov však jako smyslů zbavený pokračoval v útocích, tentokráte pěstmi do obličeje.

„Potyčka mezi dvěma návštěvníky kavárny nacházející se v centru Chabarovsku se odehrála 20. srpna okolo sedmé hodiny ranní. Oběť v nemocnici podlehla zraněním, které v bitce utrpěla. Podle předběžných zpráv bylo příčinou smrti kraniocerebrální poranění," uvedl tiskový mluvčí místní policie.

Ziranov z místa potyčky ještě před příjezdem lékařů a policie utekl a stále se skrývá, přestože je po něm vyhlášeno pátrání.

Reklama