Hlavní obsah

Zažila světové ovace, teď česká ranařka přijala další výzvu! Riskuje?

Praha

Kickboxerka Sandra Mašková nedávno vyhrála Světové hry ve Vratislavi. Euforie, radost. Teď je před ní další velká výzva a zároveň velká změna. Míří totiž do klece, v prosinci jí čeká premiéra v MMA a moc času na přípravu není. „Je to hrrr, je to velké sousto. Ale jsem přesvědčená, že to schroustám, protože ráda jím, tak dám všechno,“ směje se.

Kickboxerka Sandra Mašková míří do kleceVideo: Sport.cz

 
Článek

V MMA si musí nejvíc zvykat na boj na zemi a také na mnohem menší rukavice. „Musela jsem kvůli nim úplně změnit styl. Jsou opravdu titěrné," dodává. Jak jí to s nimi jde při tréninku a jak vidí svoji budoucnost v oktagonu, na to se podívejte v našem videu.

Teď hlavně první zápas v MMA přežít a dobře se na něj připravit. Jiné cíle si zatím devětadvacetiletá bojovnice s přezdívkou Medojed nedává. Potvrzují to i slova jejího trenéra Aloise Škeříka, který jí k tomu, aby ke kickboxu přidala novou disciplínu, přemluvil. „O budoucnosti se budeme bavit až po tom zápase. Sedneme si a probereme, co bude dál. Platí ale, že se tímhle sportem chceme hlavně bavit, ne stresovat."

A Mašková dodává. „Zatím se nepovažuju za bojovníka MMA. Jsem pořád kickboxer strčený do klece. Zatím nechci říkat, že chci do UFC, protože nevím, co se stane. Uvidíme."

Debut české kickboxerky v MMA uvidí 7. prosince pražská O2 arena. Odehraje se v rámci galavečera XFN 6.

Reklama