Hlavní obsah

Rezavý Mayweather? McGregor ukázal enormní sílu, chválí Ira Kličko

Praha

Jeden zápas a řečí jako na kolonádě. Jedni nadšení, druzí pohoršení. Tak vyznívá boxerský duel, který o víkendu předvedli Floyd Mayweather a Conor McGregror v Las Vegas. Show, kde se protočily miliardy korun. Čtyřicetiletý Američan vyhrál v 10. kole technickým k.o. Zápasník MMA, devětadvacetiletý Ir, padl. Podle některých fraška, podle jiných vydržel a ukázal více než se čekalo. Jak to vidí Vladimir Kličko, bývalá hvězda těžké váhy?

Foto: Steve Marcus, Reuters

Floyd Mayweather a Conor McGregor, historický zápas boxera a bojovníka MMA.

Článek

„Každý očekával výhru Mayweathera, ale osobně jsem neočekával, že bude McGregor takovou konkurencí. Speciálně v prvních kolech, kdy předváděl nádherný box. Je těžké si představit, že bojovník z UFC a zápasník z klece předvede takový box, vedl si velmi dobře," chválil Kličko pro server mirror.co.uk.

Mohl Američan, který si připsal v kariéře padesát výher a žádnou porážku, předvést více, ukončit zápas dříve? Možná ano, ale v ringu jsou vždy dva a debaty zvenčí jsou jen spekulacemi.

Výhra je výhra

„V prvních kolech jsme mohli vidět, že byl Mayweather pomalý. McGregor nebyl jednoduchý soupeř, byl rychlý a Floyd respektoval rány soupeře, protože on měl sílu ve všech svých úderech, a to v levé i v pravé ruce. McGregor měl enormí sílu a Mayweather byl trochu opatrnější," myslí si jedenačtyřicetiletý boxer, který před pár týdny odešel do sportovního důchodu.

Z něho se vrátil po dvou letech právě Mayweather, aby dosáhl na jubilejní výhru. To bylo jedno lákadlo, druhým byly finance. Částka 350 miliónů dolarů je rázný argument, zda přijmout zápas.

McGregor sliboval před duelem velkou ofenzívu, válku. Na tu nedošlo v plné palební síle, přesto měl v úvodu navrch.

„Po tom všem, nevíme, jestli byl Mayweather trochu rezavý. Nebo jednoduše nebyl zvyklý na styl McGregora, to je na debatu, ale po výhře Floyd řekl - výhra je výhra," dodal Kličko. A o tom není pochyb.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články