Hlavní obsah

Mamma Mia! Sekunda, kdy zmizel ze světa. Levý hák nekompromisně vypnul soupeře

Praha

Ideální načasování, tohle prostě sedlo dokonale. První zápas pod MMA organizací Bellator mu nevyšel, druhý byl ale úplně o něčem jiném. Aaron Pico v prvním kole poslal k zemi levým hákem soupeře, který ho okamžitě vypnul. Justin Linn nemohl nic dělat, jen se sesunul k podlaze a opřel bezvládné tělo o pletivo klece. "Mamamia," zakřičel komentátor.

Foto: Facebook: Aaron Pico

Aaron Pico o víkendu na Bellatoru 183 úřadoval. Jeho levý hák uspal soupeře dokonale.

Článek

V úterý jedenadvacetiletý Pico prohrál červnovou premiéru za 24 sekund, to byla akce Bellator 180. Na „183" v sobotu v Kalifornii zůstal v kleci 3 minuty a 45 sekund. Tentokrát odcházel jako vítěz. Přesvědčivý vítěz.

Pico v červnu v New Yorku narazil na Zacha Freemana, ten ho za 24 sekund uškrtil. Krátká výměna na zemi, kdy se Pico už nestihl zvednout a odklepal zápas.

S rychlou porážkou šel za čtvrt roku do druhého duelu v MMA. Ten byl pravým opakem prvního. Pár dnů před narozeninami si nadělil skvělý dárek. „Teď jsem opravdu šťastný, opravdu šťastný. Jsem pyšný na tento moment, je to má první výhra. Něco, na co si vzpomenu při jedenadvacátých narozeninách," citoval Pica server mmajunkie.com.

Reklama

Související témata: