Hlavní obsah

Trenéři vyrukují s drsnou metodou. Ke vstupu do válečné zóny chybí necelých 24 hodin!

Praha

Čtyři měsíce přípravy a více než stovku tréninků má za sebou redaktor Sport.cz Libor Kalous. Ve čtvrtek večer bude chtít všechnu dřinu zúročit. Na galavečeru GCF 41: Night of the Legends ho čeká premiérový zápas v MMA. Jeho soupeřem bude sedmadvacetiletý Filip Kovařík. „Není to zrovna usměvavý typ, přijel s kamennou tváří,“ hodnotí svého rivala o čtrnáct let starší Libor Kalous. Co mu v posledních hodinách před bitvou radí trenéři a jakou drsnou metodu na něj hodlají použít, o tom už následující video.

24 hodin od vstupu do válečné zónyVideo: Sport.cz

 
Článek

Pocity bojovníků, kteří jdou k zápasu, jsou jako na houpačce. Chvíli se těší, chvíli si říkají, proč jsem do toho šel. U redaktora Sport.cz prý zatím převládá ten první. „Opravdu se těším. Uteklo to strašně rychle. Takové čtyři měsíce jsem ještě ve sportu nezažil." Zároveň ale nováček v kleci přiznává: "Myslím, že moc spát nebudu, tak 16x za noc budu vzhůru."

Zatímco Libor Kalous zažije ve čtvrtek v pražské areně Podvinný mlýn svoji premiéru v MMA, další se budou loučit s kariérou. Například legendy tohoto sportu Michal „Háša" Hamršmíd nebo Josef „Gorila" Král. Čeká nás tedy večer plný rychlosti, dynamiky, fyzičky, síly, adrenalinu i stresu. Duel našeho kolegy a dva následující zápasy uvidíte exkluzivně živě na Sport.cz, celý galavečer pak vysílá v přímém přenosu stanice O2 TV Sport, kterou je možné sledovat i v rámci denního předplatného za 69 Kč.

Reklama

Související témata: