Hlavní obsah

Krvavá řež! Odvážný redaktor Sport.cz v oktagonu drsně inkasoval, ale vysloužil si aplaus

Praha
Aktualizováno

Je dobojováno! Redaktor Sport.cz Libor Kalous po intenzivním čtyřměsíčním tréninku premiérově okusil ve čtvrtek večer na vlastní kůži ostrý zápas MMA. s Filipem Kovaříkem v pražské hale na Podvinném mlýně prohrál 0:2, ale za odvážný výkon si vysloužil aplaus.

Libor Kalous a jeho zápas MMAVideo: Sport.cz, O2 TV Sport

 
Článek

Zápas v pražských Vysočanech otevřel celý galavečer GCF 41: Night of the Legends, v jehož průběhu se představily skutečné české legendy MMA. Loučení s kariérou si na čtvrtek naplánoval například Michal „Háša" Hamršmíd nebo Josef „Gorila" Král.

Kovařík i Kalous v prvním ze tří tříminutových kol začali obezřetně. Redaktor Sport.cz posléze předvedl odvážnější výpady. "Začaly mu ovšem padat ruce, možná i problém s dechem," hodnotil jeden z komentátorů O2 TV.

Druhá část už přinesla krev, a to v Kalousově tváři. "Nosánek má trochu načechranej," připomínal komentátor po jednom ze zásahů. Kovařík si počínal profesorsky, vedl duel k vítěznému konci. "Nestůj tam jak na hlavním nádraží," hnal ho ale trenér do ještě větší aktivity.

Přes krvavý šrám Kalous udatně bojoval, v závěru ještě vyvinul mimořádnou snahu, ale k výhře to nevedlo. "Dělá zápas, ukázal srdce," chválil ho komentátor. Publikum tleskalo.

Reklama

Související témata: