Hlavní obsah

Česká cesta ke slávě. Talent, inteligence i prasečí síla. Kdo zničí soupeře?

Praha

Češi proti Slovákům. Bitvy, které vždy mají něco navíc. Více emocí, adrenalinu, napětí. V tomto případě i osobního kontaktu. Osm zápasníků MMA proti sobě bojuje v Oktagon Výzvě. Čtyři Češi vs. čtyři Slováci. Společné bydlení ve vile, tréninky, zápasy. Vše vyvrcholí 12. listopadu na galavečeru v bratislavské Hant Aréně. Kdo byl vybrán za českou stranu? Dnes vám představíme jména, která zastupují odhodlaný tým.

Pavel Simandl - Oktagon VýzvaVideo: OKTAGON MMA

 
Článek

Pavel Salčák - Oktagon Výzva

Ondřej Raška - Oktagon Výzva

Michal Kotalík - Oktagon Výzva

Pavel Simandl. Pražák, kterému je pětadvacet let a reprezentuje Reinders tým. „Je to velký talent," řekl o něm trenér André Reinders. Simandl velkou část své přípravy absolvoval také v garáži. „Budou z nich lítat třísky," vzkázal na začátku show.

Ondřej Raška. Bydlí v Ostravě, je mu šestadvacet let a zápasí za Jetsaam Gym Brno. K MMA se dostal přes videa na internetu. Také hrál tenis, ale v tomto sportu měl málo kontaktu.

Pavel Salčák. Bydlí v Praze, je mu třiatřicet let a reprezentuje Reinders Tým. „Všechny bojovníky převyšuje jednou základní věcí, tou je inteligence," prozradil na něj kouč. „MMA je pro mě osobní výzva," má jasno Salčák.

Michal Kotalík. Pochází z Nymburka, je mu dvaadvacet let a trénuje pod Good Luck Gymem. „Je to kluk, který má neskutečný fyzický potenciál. Snažím se ho naučit používat takovou tu prasečí sílu," řekl k němu trenér Jan Voborík.

Reklama

Související témata: