Hlavní obsah

Americká mlátička se postaví slovenské legendě

Praha

Slovenská legenda, americký rekordman, čeští a slovenští bojovníci. Jedenácti zápasů se dočkají v neděli 12. listopadu vyznavači MMA v Bratislavě. V hlavní roli se představí mix bojových umění. V Hant aréně bude postavena klec pro finále sportovní show Oktagon 4.

Attila Vegh vs. Travis FultonVideo: OKTAGON MMA

 
Článek

Michal Martínek vs. Benjamin Islami

Finále Oktagon výzvy dvě bude patřit slovenským zástupcům. Do klece se proti sobě postaví Radovan Úškrt a Samuel Krištofič. „Jsem takový, že se chci rvát od začátku. Věděl jsem, že nebude chtít jít na zem, ale nakonec jsem ho tam dostal a bylo hotovo," řekl pro server oktagonmma.cz Úškrt, který zdolal v semifinále Pavla Salčáka.

Dalším vrcholem galavečera bude souboj bývalého šampióna Bellatoru Attila Vegha. Proti němu se postaví žijící stroj Travis Fulton. Americký zápasník má nejvíce zaznamenaných zápasů na světě v MMA. Čtyřicetiletý rodák z Iowy má ve svém životopisu 253 výher a 53 porážek! Do boje vyráží už od roku 1996.

Slovák, který se poprvé představí v Bratislavě, má skóre 30:8. „Attila pořád touží po velkých zápasech, proto musí s Travisem vytřít doslova podlahu," myslí si Ondřej Novotný, který je pod projektem Oktagon podepsaný.

V kleci dojde také na bitvu neporažené těžké váhy a bývalého hokejisty Michala Martínka, kterému bude chtít vzít pátou výhru v řadě Banjamin Islami. Ačkoliv se to na první pohled nezdá, půjde o souboj českých zápasníků.

Reklama

Související témata: