Hlavní obsah

McGregor se pominul! Skočil do klece a vyrukoval na rozhodčího

I hvězdy by měly používat mozek. V tomto případě Conor McGregor. V současnosti má největší jméno v MMA, ale to neznamená, že si může dovolit vše. V pátek se Ir zúčastnil galavečera organizace Bellatoru. Po jednom souboji skočil do klece, chtěl slavit s Charlie Wardem, který vyhrál, ale rozhodčí ho chtěl umravnit. McGregor? Začal na něj křičet, odstrčil ho a přímo v oktagonu ho museli organizátoři a další rozhodčí uklidňovat.

Foto: Profimedia.cz

Conor McGregor vlezl do klece 3Arena, aby pogratuloval Charliemu Wardovi, ale skončil v potyčce s rozhodčím Marcem Goddardem.

Článek

Irský bojovník je znám svoji výbušnou povahou. Pokud má v ruce mikrofon, dokáže se stát velkým hercem, který miluje publikum. Pletivo nechtěl v pátek v Dublinu přelézt jen jednou, ale jednou se mu to přece jen podařilo. A byla z toho ostuda.

V kleci při zápasech se mu nedá vytknout kvalita, je šampiónem UFC, nejznámější organizace MMA, ale tento výstřelek ho může přijít draho. Pokuta, odebrání licence? Fanoušci do klece nepatří. Ani ti největší.

Reklama

Související témata: