Hlavní obsah

Šampión se po ostudě kaje. Všechny vás miluju, vzkázal rváč z klece

Po víkendové ostudě v Dublinu přišla omluva. Současná ikona MMA Conor McGregor se v pátek zúčastnil galavečera organizace Bellator. Po jednom souboji skočil do klece, chtěl slavit s Charlie Wardem, který vyhrál, jenže rozhodčí ho chtěl umravnit, to se ale šampiónovi vůbec nelíbilo a vznikla potyčka. Ir začal křičet, odstrčil rozhodčího a přímo v oktagonu ho museli organizátoři uklidňovat.

Foto: Profimedia.cz

Puste mě. Víte, kdo já jsem? Conor McGregor v Dublinu přestřelil, když jako fanoušek skočil do klece. Po pár dnech se omluvil.

Článek

„Upřímně se omlouvám za mé chování o minulém víkendu v Dublinu," citoval server thesun.co.uk šampióna UFC.

Bojovník MMA připustil, že se nechal unést, nervy pracovaly. „Snažil jsem se podpořit věrného týmového parťáka, ale emoce mě dostaly mimo. Jako vícenásobný šampión UFC, výkonný producent a veřejná osoba se musím chovat lépe," napsal McGregor v prohlášení, kde se snažil popsat, co ho vedlo k tomu, že přeskočil klec a dostal se do křížku s rozhodčími i organizátory přímo k oktagonu.

McGregor se jako fanoušek, nikoliv člen bojovníkova týmu, dostal do klece, když Charlie Ward porazil v prvním kole Johna Redmonda.

„Rozhodčí Marc Gonard udělal strašlivé rozhodnutí, když se snažil, aby boj pokračoval ve druhém kole. A to dokonce proti přání trenéra daného bojovníka. Upřímně se všem omlouvám. Vždy jsem se učil ze svých chyb a teď nebude to jiné. Všechny vás miluju."

Reklama

Související témata: