Hlavní obsah

Když bojovníci zapomenou na výhry. Ring vyměnili za focení

Praha

Bojovníci zjihli. Žádný ring, klec, pěsti a kopy. Boxeři, kickboxeři a zápasníci MMA nafotili kalendář pro děti z dětských domovů. Dvanáct fotek, dvanáct inspirací pro organizaci Bohatý sirotek a Real Fighters Life, to jako společný projekt. To vše spojeno pod jeden slogan: Nevzdávej to!

Foto: Bohatý sirotek

Bojovníci na křtu kalendáře Bohatý sirotek. Tedy mimo ženy uprostřed, té se ale bojová umění líbí.

Článek
Fotogalerie

První český zápasník UFC Karlos Vémola. S ním do ateliéru naskočili také Miroslav Brož, Michal Martínek, David Kozma, Matúš Juráček. Dále Jakub Dittrich, Tomáš Fiala, Václav Sivák. Dámskou část zastupovaly úspěšná Sandra Mašková, Lucie Sedláčková, Fabiana Bytyqi a Valentina Vacková. Ti všichni podpořili děti z dětských domovů před jejich odchodem do běžného života.

„Rád jsem pomohl, děti to potřebují, mají před sebou nový život," řekl k focení Kozma. „Až na moji fotku se mi to líbí. Jsou tam hezčí kluci," ohodnotil sám sebe Brož. „Fotku jsem viděla a byla jsem překvapená. Ta holka tam je krásná," byla zase nadšená Mašková.

Kalendář pokřtili český boxer Štěpán Horváth a rapper Rytmus, který dal dětem jednu radu. „Do života bych dětem přál, ať se nelitují, mají disciplínu a velké sny, pak přijdou výsledky."

Reklama

Související témata: