Hlavní obsah

Trénuje jako maniak. Dojde k senzačnímu návratu neporaženého Mayweathera?

Praha

Návraty ze sportovních důchodů nejsou ničím výjimečným. Údajně jeden by se mohl opět stát realitou v boxerském ringu. Rok 2018 a jedenapadesátý duel pro neporaženého Floyda Mayweathera. Je to opravdu reálné? Zvěsti tu jsou. Nebyl by to první Američanův comeback. Tentokrát by šlo už o číslo tři.

Foto: QWERT Boxing

Oznámí Floyd Mayweather opět svůj návrat do ringu?

Článek

V srpnu se předvedl Američan mezi šestnácti provazy, když porazil Conora McGregora, zápasníka MMA. Sportovní show, která přinesla miliardy korun. Po něm čtyřicetiletý Mayweather prohlásil, že zaokrouhlil výhry na padesát, a je spokojený.

Asi mu to dlouho nevydrželo, začal trénovat. Zařadil vyšší obrátky ve vlastní tělocvičně v Las Vegas. Viceprezident Showtime Sports Stephen Espinoza podle serveru thesun.co.uk prozradil, že „Money" trénuje a chce se dostat zpět do formy. „Floyd říkal blízkým lidem, že zvažuje zápas číslo 51 a trénuje v gymu jako maniak. Stále se připravuje a chce být připraven, pokud by nastala myšlenka ohledně případného comebacku."

Šťastný důchod

Pokud by Američan opravdu šel do dalšího zápasu, šlo by už o jeho třetí vytažení rukavic z důchodcovské krabice. Po vítězství nad Rickym Hattonem v roce 2007 se vrátil o dva roky později a porazil Juanuela Marqueze. Následovalo dalších devět výher. Podruhé Mayweather odešel mezi vysloužilé v roce 2015 poté, co porazil Andreho Berta, jenže letos vyslyšel bouřlivé volání šampióna UFC. McGregora si dal také.

Ir několikrát zmínil odvetu, tuhle variantu ale Espinoza nevidí jako reálnou. „Nemyslím si, že je opět uvidíme spolu v ringu. Floyd se zdá být docela šťastný v důchodu a UFC chce opravdu zpátky McGregora v kleci," citoval Espinozu zase dailystar.co.uk.

Ale jak víme, ne nadarmo má Mayweather přezdívku The Money. Je skvělým sportovcem a také obchodníkem. Poslední zápas mu přinesl okolo 300 miliónů dolarů. Proč si ještě nějaký dolar nevydělat, když je o něj zájem.

Reklama

Související témata: