Hlavní obsah

Sci-fi? Mayweather vidí miliardu dolarů, pokud vkročí do klece UFC

Praha

Pokud bude chtít, stane se, takovou má sílu. Neporažený boxer Floyd Mayweather údajně dostal nabídku na několik zápasů od největší organizace bojových umění UFC. Když kývne, může vyměnit box za MMA. Američan za svoji kariéru získal přezdívku Money, a ta je přesná, na něho sedí. Čtyřicetiletý boxer odhaduje, že by mu souhlas s nabídkou mohl přinést miliardu dolarů.

Foto: QWERT Boxing

Floyd Mayweather, sportovec a mašina na peníze. Jak to bude s UFC?

Článek

„Požádali mě, jestli bych se nevrátil. Já se můžu vrátit, pokud budu chtít, můžu jít bojovat do UFC na tři až čtyři zápasy. Jsem největší sportovec všech dob," citoval server espn.com neporaženého boxera, který v profesionálním ringu odboxoval padesát zápasů a všechny vyhrál.

Ten poslední v létě s Conorem McGregorem, šampiónem MMA a hvězdou UFC. A právě od té doby se občas vyrojí informace, že by mohlo dojít i k přechodu na druhý břeh. Obě strany pro to mají pádný argument - šlo by o zlatý důl. „Můžu jít do oktagonu a vydělat miliardu dolarů," citoval Mayweatherova slova server mmajunkie.com.

Když McGregor prohrál boxerský duel s Američanem, několikrát zmínil možnou odvetu v kleci. Mayweather obohatil svůj účet o přibližně 300 miliónů dolarů po srpnovém duelu, je nejlépe vydělávajícím boxerem historie. „Víte, že umím vydělat peníze, já jsem Money May."

Na kolik procent je vůbec reálný zápas tohoto sportovce v kleci, se nedá nyní určit. Ale možné je vše. Když se objevovaly první zprávy o boxerském duelu McGregor - Mayweather, drtivá většina lidí se smála a považovala tento boj za nereálný. Jenže on se stal skutečností. A to může být i v tomto případě. Druhou otázkou je, jak by Američan ve čtyřiceti letech při své MMA premiéře dopadl.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články