Hlavní obsah

Zářez v nejprestižnější organizaci. Pudilová vybojovala výhru v Americe

Praha

Dokázala to. První zápas v Americe pod organizací UFC zvládla. Celkově šla Lucie Pudilová do svého třetího duelu pod touto nejprestižnější stájí bojových umění. A Češka v texaském Austinu vyhrála, když na body porazila Kanaďanku Sarah Morasovou. „Chtěla bych poděkovat trenérovi, který mě ke všemu donutil,“ řekla pro UFC rodačka z Příbrami.

Foto: facebook: Lucie Pudilová

Lucie Pudilová

Článek

Už při vážení bylo rozpoložení mezi oběma soupeřkami vyšponované. „Jak jsem ji viděla, tak jsem měla náladu do ní šťouchnout břichem," pousmála se Pudilová, která má nyní v UFC bilanci dvou výher a jedné porážky.

„Děkuji za skvělé publikum a úžasnou atmosféru. Zápasila poprvé v USA, je ráda, že mohla zápasit v Texasu," připomněl po bitvě kouč Ladislav Erdélyi.

Kanaďanka vstupovala do zápasu s pěti výhrami a dvěma porážkami. Po Pudilové si devětadvacetiletá soupeřka připsala třetí ztrátu.

„Zápas byl opravdu těžký, ale zase jiný a zajímavý. Sara překvapila údery, ale nepřekvapila prací na zemi. Z pozice na zemi jsem ji chtěla uškrtit, ale to nějak nevycházelo, tak jsem přešla na postoj, ten mám ráda," okomentovala duel třiadvacetiletá Pudilová, která má podle serveru Sherdog v MMA osm výher a dvě prohry.

Pomalejší byl začátek, než Češka nahodila motor. „Než se rozjedu, tak to vždycky trvá," přiznala Pudilová, která souhlasila s verdiktem rozhodčích. „Vždycky souhlasím se svojí výhrou," usmála se.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články