Hlavní obsah

Čech v nejlepší organizaci světa. Obrovská čest a obří šance, je nadšený Škvor

Praha

Velká zkouška a dnes bude znám výsledek. Svěřenec pražského Spejbl Gymu Daniel Škvor podepsal kontrakt v Glory – nejslavnější K1 a kickboxerské organizaci na světě. Velký debut ho čeká už za pár hodin, a to dnes na na Glory 51 v Rotterdamu. Bitva bude navíc okořeněna soupeřem, tím bude Slovák.

Foto: Jiří Píša

Daniel Škvor podepsal kontrakt v Glory – nejslavnější K1 a kickboxerské organizaci na světě.

Článek

Hokej má NHL, MMA má UFC, kickboxing a K1 mají Glory. A právě pod hlavičkou Glory bude zápasit Škvor. Osmadvacetiletého Čecha čeká nejdůležitější zápas v jeho kariéře. V ringu se proti němu postaví slovenský zástupce Tomáš Možný z Body Gymu Poprad. Česko-slovenská scéna zažije tento vzájemný duel vůbec poprvé v historii.

„Zápasit pod hlavičkou Glory je pro mě velká čest a obří šance probojovat se mezi nejlepší zápasníky světa," přiznává Škvor, který zápasí v supertěžké váze bez omezení hmotnosti.

V loňském roce vyhrál ceněný titul mistra světa WAKO-PRO a ukázal výbornou formu. Na svém kontě má celkem 34 profi zápasů, z toho 26 výher a 18 K.O. Současně drží titul profesionálního mistra České republiky.

Škvor se na svůj životní zápas připravoval v domácím Spejbl Gymu pod vedením trenéra Ondřeje Hutníka a kondičního trenéra Michala Bretenáře, boxerskou formu ladil u Michala Zuba Novotného v pražském Kutil Gymu. „Příprava na zápas proběhla klasickým způsobem. Těším se, znám slabiny soupeře, ale nechci je prozrazovat," ukončil debatu Škvor.

Reklama