Hlavní obsah

Místo na Havaj putoval za mříže. Hvězdě NFL se na letišti nevyplatil žertík o bombách

Los Angeles/Praha

Legrace musí být, ale vše má své meze. A žert hráče amerického fotbalu Trevora Davise rozhodně nebyl oceněn, jak si čtyřiadvacetiletý mladík představoval. Wide receiver z týmu Green Bay Packers se chystal na Havaj, na letišti v Los Angeles se ale při odbavování pokusil zavtipkovat, když se svého doprovodu zeptal na výbušniny, a malér byl na světě.

Foto: Profimedia.cz

Trevor Davis.

Článek

„Trevor Davis procházel odbavením u přepážky Hawaiian Airlines a byl tázán na obvyklé otázky, jako jestli u sebe nemá nějaké spreje, nože, zbraně a výbušniny,“ popisuje na webu BBC mluvčí losangeleské letištní policie Rob Pedregon.

Davis se otočil na svůj ženský doprovod a všechny přítomné šokoval otázkou. „Nezapomněla jsi zabalit ty výbušniny?“ tázal se. Jeho vtípek ale samozřejmě nenašel pochopení a Davis byl následně zadržen a vzat do vazby, kde byl obviněn z trestného činu vyhrožování.

Dlouho si ale za mřížemi nepobyl. Po zaplacení kauce ve výši patnáct tisíc dolarů (přes tři sta tisíc korun) byl propuštěn na svobodu. Jeho hloupý vtípek ale bude mít ještě další dohru, 3. května se totiž musí Davis dostavit k losangeleskému soudu, kde bude vysvětlovat své chování.

Reklama