Hlavní obsah

Pokerová hvězda Staszko bude hrát v Praze!

Největší hvězda českého pokeru, vícemistr světa a majitel mnoha miliónů dolarů, Martin Staszko, bude v úterý hrát úvodní turnaj nového ročníku ČPT, kterým bude tzv. High Roller, tedy turnaj s nebývale vysokým startovným 25 tisíc korun.

Foto: gettyimages.com

Martin Staszko se představí v Praze!

Článek

Podobných turnajů se vždy zúčastní nejlepší hráči, pole nebývá početné, ale rozhodně je vždy na co se dívat.

Tento tunaj se odehraje jako předkrm k hlavnímu turnaji ČPT, který je tradičně dvoudenní a začíná ve středu. Buy-in do turnaje činí 7.500+400 Kč a pořadatel garantuje celkový prize pool v minimální výši 1.000.000 Kč. Již tradičně se můžeme těšit na záznam z finálového stolu na ČT4.

Od doby, kdy Česká pokerová tour v roce 2008 odstartovala svoji cestu za slávou a věhlasem, se tuzemské pokerové vody hodně rozvířily, nicméně ČPT si stále udržuje status nejprestižnější pokerové série u nás. Nejúspěšnější hráči získávají po celý rok body do závěrečného finálového turnaje, v němž se ti nejlepší utkají o 1.750.000 Kč a putovní pohár.

Minulý rok kraloval „čépétéčku“ Václav Vojta, v roce 2010 se z celkového prvenství radoval Lukáš Dydek, rok před ním Tony Felfel a historicky prvním vítězem se stal Filip Grus.

Kdo se stane pátým šampiónem? Vyhraje některá z našich velkých hvězd, nebo se dočkáme opět překvapení?

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články