Hlavní obsah

Návod, jak z 50 Kč udělat 600 000 Kč!

Minulou neděli před půlnocí se v pražském Card Casinu dohrál Main Event European Masters of Poker 2012, který uzavařel pražskou zastávku 4. ročníku této prestižní evropské série.

Foto: Tomáš Stacha

Pražská zastávka European Masters of Poker 2012 měla na třetím místě českého zástupce.

Článek
Fotogalerie

European Masters of Poker (EMOP) je série turnajů hraných živě v nejlepších kasinech po celé Evropě. V turnajích EMOP série, mají i rekreační hráči šanci si za dostupné startovné zahrát velký mezinárodní turnaj. Partneři v síti Entraction posílají do hry nejméně 200 kvalifikantů do každého eventu. European Masters of Poker dává provozovatelům hry jedinečnou možnost vytvořit ambasadory a jméno jejich značce. EMOP je dceřinou společností Entraction.

Do hlavního turnaje se startovným 1.000+100 EUR se během dvou úvodních hracích dnů přihlásilo ve čtvrtek 95 a v pátek 136 hráčů, ze kterých se 60 přeživších setkalo v sobotním společném hracím dni. Vybraný prize-pool ve výši 221 000 EUR byl připraven pro 27 nejúspěšnějších hráčů, z toho 58 900 EUR pro celkového vítěze. V neděli se na finálovém stole před televizními kamerami utkala devítka nejlepších, mezi kterými byli tři hráči z Čech, ostatní finalisté přijeli ze Slovenska, Irska, Švédska, Německa a Holandska.

O půl dvanácté se rozhodlo o vítězi, kterým se stal Švéd Jarefäll Nils, poté co se utkal v heads-upu s Pimem Van Wieringem z Holandska. Třetí příčku obsadil a skvělý výkon předvedl domácí Martin Šafařík, který se probojoval do hlavního turnaje v online sérii kvalifikací, do kterých investoval pouze dvě eura a odnesl si krásných 23 560 EUR. Dalším vítězem s minimálním vkladem, kterého online kvalifikace stála 12 EUR, byl Roman Ondrúšek s výhrou 9 000 EUR za šesté místo.

Kdybyste mě hledali, sbírám doma zakutálená eura na příští podnik European Masters of Poker, který proběhne na konci března v Lisabonu.

Reklama