Hlavní obsah

Comeback se nepodařil

V pražském Card Casinu se o víkendu odehrál tradiční turnaj ze série Celebrity Poker Tour, tentokrát však s netradičně vysokou garancí 500.000 Kč při startovném ve výši 3.300 Kč. Do turnaje se nakonec přihlásilo 194 hráčů. Celkový prize pool tak o více než 50.000 překonal garantovanou polovinu miliónu a bylo tedy rozhodně o co hrát. Na podíl z uvedené částky se mohlo těšit 24 nejúspěšnějších hráčů.

Foto: Tomáš Stacha

Kristýna Leichtová ani Pavel Novotný si část z 500.000 Kč neodnesli, ale bili se srdnatě...

Článek
Fotogalerie

Jako každého správného turnaje z této série se samozřejmě i turnaje se zvýšenou garancí muselo zúčastnit několik celebrit. Tradičního a poměrně úspěšného pokerového hráče Pavla Novotného tentokrát v mnoha ohledech překonala hvězda populárního televizního seriálu Comeback, milá a pohledná herečka Kristýna Leichtová. Nejen že jí to slušelo o trochu více než Pavlovi, ale dokonce se v turnaji dostala dále než zkušený pokerový matador a vyhlášený callista Pavel Novotný. Na postup do druhého hracího dne to ale stejně nestačilo.

Kristýna hrála celý turnaj velice dobře. Ve své poslední hře po raisu soupeře a jednom callu znovu navýšila se silnou kombinací AQ a posléze dorovnala soupeřův all in. Ke své smůle však čelila soupeři, který držel AK. Kristýna měla v této hře přibližne 30% šanci na výhru, nicméně dealer byl tentokrát spravedlivý a lepší startovní kombinace zvítězila.

Všech 193 soupeřů nakonec překonal a za první místo si kromě bodů do leaderboadu Celebrity Poker Tour odnesl z Card Casina 142.000 Kč Jaroslav Tintěra.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články