Hlavní obsah

Hvězdy a karty. To je Celebrity poker tour. Tentokrát o milion.

Minulý víkend se v Card Casinu bojovalo o milionový prizepool celkových výher v již tradičním turnaji Celebrity poker tour. Hlavní hvězda této populární pokerové série Leoš Mareš si protentokrát nechal lákavou výhru ujít a odjel si opalovat pokerface do Las Vegas. To byla šance pro herce, zpěváka, obchodníka, spisovatele, producenta, moderátora a tanečníka Jiřího Pomeje, který mohl mít jako nová tvář z řad celebrit všechnu slávu, objektivy fotoaparátu a přítomné ženy jen pro sebe. Renesanční umělec se ke zklamaní fanoušků nakonec u zeleného plátna neobjevil. Asi si nechtěl poškodit svou seriózní pověst karbanem.

Foto: gettyimages.com

Speciální turnaj ze série Celebrity poker tour přilákal na Smíchov stovky hráčů. Zahrál si i Jirka Pomeje?

Článek
Fotogalerie

I přesto do turnaje se startovným 3.000+300 Kč naskočilo 336 hravých sportovců, kteří utvořili prizepool celkových výher 1.008.000 Kč. Z pátečních 170-ti přihlášených postoupilo do nedělního finále 33 nejlepších a ze sobotních 166-ti hráčů postoupila jednatřicítka finalistů. Chipleader nedělního finále, nejznámější český sázkař Lubor Dědič úspěšně sbíral žetony svých protihráčů, až je krátce po jedné hodině ranní získal všechny a za vítězství si vysloužil pěknou sumičku 160.000 Kč. Podrobný report z turnaje vám tradičně přináší pokerový portál pokerzive.cz.

I nadále pro vás budeme ostře sledovat největší česko-slovenskou sérii Celebrity poker tour a jsme sami zvědaví, která známá tvář se odváží předvést, co umí v turnajích, kde se to hemží ostřílenými profíky. Zatím má nejlepší docházku náš oblíbenec Pavel Novotný, který je u stolu respektovaným protihráčem. Hádám, že se brzy do nejlepší karetní hry na světě zakouká i další umělec. Snad nebude na přes rok Jirkovi Pomejemu líto, že už je jediný v republice, kdo se ještě poker nenaučil.

Reklama