Hlavní obsah

V Party Poker Premier League V zvítězil šampion WPT Scott Seive

Olinka Šmídová - PokerLife

Zahřívací akce před hlavním turnajem World Poker Tour, páté pokračování slavné Party Poker Premier League, zná své vítěze. V semifinále turnaje se startovným 125.000 dolarů se utkalo 14 světově proslulých profesionálních hráčů a o dvě zbylá volná místa soupeřila dvanáctka kvalifikantů, mezi kterými hájil naše barvy Ondřej Vinklárek, který se bohužel do finální části turnaje neprobojoval.

Foto: partypoker.com

Ve Vídni si měřili síly ti nejlepší světoví profíci ve hvězdně obsazeném turnaji. Ovládnou i Main Event World Poker Tour? ...

Článek
Fotogalerie

Závěrěrečná šestnáctka hráčů se rozdělila do dvou skupin. Každá skupina odehrála čtyři kola, ze kterých vzešli postupující finalisté. Obsazení finálového stolu bylo vpravdě hvězdné. Zejména člen týmu online herny partypoker.com Tony G bojoval jako lev, a když v rozhodující hře nevytočil A-K do A-Q, doslova zuřil. Nejlépe se zadařilo ostřílenému profesionálnímu hráči Scottu Seiverovi ze Spojených států, který si v závěrečném heads-upu poradil s online superstar Danielem "junglemanem12" Catesem, za což si vysloužil výhru ve výši 500.000 dolarů.

Výsledky finále Party Poker Premier League V:
1. Scott Seiver - $500.000
2. Daniel Cates - $300.000
3. Phil Laak - $175.000
4. Patrik Antonius - $125.000
5. Tony G - $100.000
6. Tom Dwan - $80.000
7. Mathew Frankland - $65.000
8. Sam Trickett - $55.000

Další speciální akcí v režii online herny partypoker.com, která právě probíhá v rámci World Poker Tour ve vídeňském kasinu Montesino, je šesté pokračování televizní show The Big Game. V tomto 48 hodin dlouhém maratonu se účastníci z řad pokerových hvězd: Tony G, Tom Dwan, Patrik Antonius, Scott Seiver, Sam Trickett, Eric Seidel a Luke Schwartz snaží připsat si co nejvíce peněz v no-limit holdem cash game. Držte svým oblíbencům palce, ať neupadnou z těch nekončících raisů a callů do mdlob.

Reklama