Hlavní obsah

Rekordní High Roller přilákal do Rozvadova Tonyho G

V rozvadovském kasinu King´s právě probíhá pokerový festival German Championship of Poker. O velkolepý rozjezd festivalu se postaral High Roller, turnaj se suveréně nejvyšším buy-inem na území naší i vaší (pavlusexx a duska68) republiky. Zahrál si i sám velký Tony, překvapivě ne náš šéfredaktor, ale světoznámý hráč a byznysmen Tony G. Turnaje se startovným 25.000 evropských korun (přepočteno na naše 625.000 Kč) se zúčastnilo 17 hráčů. Turnaj byl ve formátu unlimited re-buys, z čehož se poradoval především majitel kasina Leon Tsoukernik, který re-buy neváhal využít. Že si pan Tsoukernik rád dokupuje žetony za libovolné sumy, jsme se mohli přesvědčit již v nedávno odehráném 100.000 éčkovém High Rolleru u příležitosti EPT Grand Final v Monte Carlu.

Foto: Casino Kings

Kabrhel v uvedeném turnaji vyhrál dva míče, o které si jistě rád s kýmkoliv zahraje...

Článek

Z vítězství se radoval německý špílmachr Eiler. Druhý skončil hráč ze Švýcarska Besim Hot. Nejúspěšnější z našich (hráli dva) Martin Kabrhel si za třetí místo připsal více než 2.000.000 korun.

Tony F narozdíl od Tonyho G nenaskočil do High Rolleru, ale v Rozvadově si zahrál vedlejší turnaj, ale to je vedlejší. Vedle ve vedlejší místosti pak zaslechl rozhovor vedle postávajícího Tonyho G s Leonem Tsoukernikem, kteří se nemohli dohodnout, je-li výhodnější létat po evropských destinacích soukromým tryskáčem, nebo se kochat krajinou z kabiny helikoptéry. Další podrobnosti mi Tony nesdělil, protože z toho rozhovoru byl úplně vedle a stejně je to vedlejší.

GCOP vyvrcholí v pondělí finálovým stolem hlavního turnaje s buy-inem €1.600 a garantovaným prizepoolem €300.000. Velice pravděpodobně se turnaje zúčastní mnoho našich hráčů, pokud se některému z nich podaří to, co v minulém GCOP Vojtovi Růžičkovi a zvítězí, budeme vás o tom neprodleně (do jednoho měsíce od posledeního callu turnaje) informovat. Pokud zvítězí špílmachr ze sousedního Německa, nebo někdo jiný, nenapíšeme o tom zhola nic.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články